Waves & Body Rolls - Bachata Sensual Radionice | Facebook

Waves & Body Rolls - Bachata Sensual Radionice | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Zagreb, Croatia

Location

Zagreb

Event type

Party

Dance & Music types

Bachata

🔥 Bilo da valove nikada prije niste pravilno učili raditi, da su vam valovi rupa u znanju koju imate, ili da ih želite još jednom ponoviti i utvrditi kako treba, ovo su savršene radionice za vas. Radionice su odlične za sve levele plesača od početnika do naprednih jer obogaćuju znanje koje već imate i poboljšavaju vaš stil plesanja.

✅ ISPUNI PRIJAVNICU https://forms.gle/cxiGF3d3deTrW5U37 Nakon vaše prijave ćemo vam poslati detaljne informacije i rezervaciju na radionicama. *** Prijava obavezna *** Imamo ograničen broj prijava po radionici, kada se grupa popuni više se nećete moći pridružiti toj radionici.

🙋‍♀️ O ČEMU SE RADE OVE RADIONICE? Kako sami raditi valove ili kako ih neki zovu “body rolls”. Kako voditi curu u razne valove te kako pratiti dečka i signale za razne valove. Nakon ovih osnova biti će vam jasan svaki val iz sensual bachate i moći ćete ih kombinirati sa figurama koje već znate i izvoditi ih sa razumijevanjem i lakoćom.

  • Instruktori će biti Mijo Takač & Mina Ždinjak

💜 ŠTO MI TREBA I ŠTO MI NE TREBA?

  • Ne treba ti partner, samo dobra volja i želja za plesom . Mi ćemo se pobrinuti da bude isti broj dečki i cura. Sve što ti trebaš je ispuniti prijavnicu i doći uživati 😉.
  • Da bi prisustvovao ovim radionicama moraš znati osnove bachate poput osnovnog koraka, okreta, vođenja i praćenja i slično.

📆 DATUM: 20.05. SUBOTA od 18 - 21h 🏠 LOKACIJA: Uskoro info

💛 CIJENA RADIONICA Cijena iznosi 29€ do 12.05. te 39€ nakon tog datuma.

🔥 PARTY 21:00 - 02:00h Nakon radionica imamo party. Party je uključen u cijenu radionica. Vidimo se u dvorani 🙂 Live, Dance, Inspire!

✨✨✨3 RAZLOGA ZAŠTO BAŠ BACHATA INSPIRE! ✨✨✨

💛 Bachata Inspire je najveća i najpopularnija plesna škola bachate u Hrvatskoj i jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj. U zadnjih 5 godina educirali smo generacije izvrsnih plesača koji dan danas rasturaju na plesnom podiju.

🧡 Brinemo se za tebe i dajemo 100% od sebe da se osjećaš ugodno na tečaju i da se uklopiš u ekipu. Pazimo da bude isti omjer dečki i cura. Garantiramo veselu i prijateljsku atmosferu.

  • Članovima dajemo puno više od plesnog tečaja! Organiziramo redovite partije, posebna druženja za članove, besplatne radionice, odlaske na plesne festivale te svašta nešto. Provjeri naše foto albume https://bit.ly/2YkmyCC / https://bit.ly/2ZwM1Fl / https://bit.ly/2YnwB9W

💖 Pratimo najnovije trendove iz svijeta bachate i upravo vas to učimo. Tečaju i vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem za svaku razinu plesa od potpunih amatera do naprednih plesača. Ako mislite da imate “dvije lijeve noge” dođite kod nas i mi ćemo ih pretvoriti u plesne korake 🙂. Naša glavna prednost je da smo odlični instruktori koji jasno i jednostavno prenose plesno znanje i brinu za svoje članove.

Social media

https://www.facebook.com/events/5873280099386544

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved