Teorijsko - praktična radionica: STOPALA ZA 5 | Facebook

Teorijsko - praktična radionica: STOPALA ZA 5 | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Zagreb, Croatia

Location

Salsa Fusion by Natasha

Event type

Not provided

Dance & Music types

Salsa

Kada pričamo o kući, čvrsti temelji su nešto oko čega nema kompromisa, zar ne? A kako to da onda “temelj vlastitog tijela” najčešće zanemarujemo?

Stopala su naš jedini kontakt s tlom te prilikom kretanja podnose opterećenje cijelog tijela. Također, šalju našem mozgu itekako bitne informacije o tome kako se kretati. Nažalost, s današnjim načinom života i obućom koju nosimo, ta funkcija stopala sve više i više slabi, a time slabe i mogućnosti našeg tijela.

PRIJAVE (obavezne i konačne tek nakon uplate) i sve detaljne informacije možete pronaći na Google obrascu:

👣 https://forms.gle/mNR8vuLd7zBjsUJRA 👣

...

A u nastavku slijede one najosnovnije informacije...

👣 ŠTO?

Teorijsko - praktična radionica: STOPALA ZA 5 - Zašto je bitno i kako možemo utjecati na zdravlje stopala i tijela općenito?

Koncept: Teorijski dio + praktični dio s konkretnim vježbicama + Q&A Trajanje: 2h ~ 120min.

👣 ZA KOGA?

Radionica je namijenjena... ~ osobama koje možda već imaju bolove i/ili deformacije te ih zanima koje mogućnosti imaju na izbor (osim operativnog zahvata ili ortopedskih uložaka), ~ osobama koje nemaju konkretnijih problema, već žele naučiti jednostavne alate do što funkcionalnijeg tijela, ~ roditeljima koji žele pružiti bolje i zdravije opcije svojoj djeci.

👣 GDJE? Zagreb, Salsa fusion by Natasha, Velesajam

👣 KADA? 22.04.2023. u 15h

🙋‍♀️ TKO?

Moje ime je Andreja. Osoba sam koja je nakon vrlo aktivnog života (treniranje, vođenje treninga, plesanje, planinarenje…) u 29. godini života tri puta učila iznova hodati zbog brojnih postop. komplikacija nakon triju operativnih zahvata deformacije zvane čukalj (Hallux Valgus). Sve ovo me fizički oslabilo, ali ojačalo kao osobu te sam osjetila potrebu dijeliti stečena znanja i iskustva te pružati podršku koju sama nisam imala kad je bilo najpotrebnije, jer nikad ne znaš kako jedna jedina informacija može promijeniti nečiji život na bolje.

Za više info o meni i ovoj temi, možete me pronaći na IG profilu: https://instagram.com/andreja.mustac

🤷‍♀️ ZAŠTO?

Namjera je sa što više vas, koji želite aktivno utjecati na zdravlje i funkcionalnost cijelog tijela, podijeliti iskustvo i znanje koje je stečeno putem. Vjerujem da je tema zdravlja i utjecaja stopala na cijelo tijelo prevažna. Nažalost, o istoj se premalo zna i priča u našoj javnosti i zdravstvu.

Hajdemo to zajedno promijeniti i poraditi na našem zdravlju jer znanje je moć!

VIDIMO SE u subotu, 22.04.2023., u 15h ;)

Social media

https://www.facebook.com/events/1608619032978351

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved