Teljesen kezdő bachata tanfolyam indul! | Facebook

Teljesen kezdő bachata tanfolyam indul! | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Budapest, Hungary

Location

Vdsz

Event type

Not provided

Dance & Music types

Salsa
Bachata

4 alkalmas teljesen kezdő bachata tanfolyam indul péntekenként!

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt: https://carmen-dance.hu/28-150-jelentkezes-bachata-teljesen-kezdo-4-alkalmas-tanfolyam-vi-ker-benczur-utca-pentek-18-30

Első alkalom: 2023.03.03. Péntek Kezdés: 18:30- 20:00-ig . (90 perc) Helyszín: VDSZ székház Cím: 1068. Budapest, Benczúr u. 45. (4.emelet)

Fülbemászó dallamok, lágy ritmusok, egyszerű könnyen megtanulható lépések és jól használható figurák! Gyere el és engedd, hogy Téged is rabul ejtsen ez a romantikus stílus! Az alaplépések és figurák gyorsan megtanulhatók és máris használhatók! Az első blokk 4 egymást követő pénteki alkalomból áll. Azután újabb 4 alkalommal folytatódik, amennyiben a létszám és a nemek aránya engedi!

Első 4 alkalmas blokk ára (4x90 perc) 9900 Ft / fő, melyet 2023.03.01.-ig lehet utalással befizetni. Az ehhez szükséges adatokat a jelentkezési lap visszaigazoló email tartalmazza.Szép kártyával is fizethetsz nálunk előre fizetéssel ugyancsak a fent megadott dátumig! Ennek menetéről tájékoztatást kérhetsz a carmensalsaeva@gmail.com címünkön, ahol Papp Éva várja leveledet.

A befizetett összeget nem áll módunkban sem visszafizetni, sem másik alkalomra átirányítani!

Az órákon párcserékkel tanítunk, így egyedül is bátran jelentkezhetsz! Amennyiben párral érkezel abban az esetben nem kötelező cserélni.

Social media

https://www.facebook.com/events/710701634067891

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved