Salsa Survival Kit - Notiuni esentiale pentru dansatorii de salsa | Facebook

Salsa Survival Kit - Notiuni esentiale pentru dansatorii de salsa | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Bucharest, Romania

Location

COBO Dance Center

Event type

Workshop

Dance & Music types

Salsa

Noțiuni esențiale pentru dansatorii de salsa.

Un modul de 3 workshop-uri în care vei învăța cum să abordezi salsa dintr-o perspectivă nouă, astfel încât să devina ușor și la îndemână să dansezi salsa bine și relaxat.

Ce vei învăța?

  1. Ce să faci când pierzi ritmul? Cum faci să nu te mai blochezi și să dansezi în continuare relaxat atunci când pierzi ritmul. Vei înțelege care sunt etapele prin care trebuie să treci să ca ajungi să dansezi în flow și cum adaugi body movement organic în mișcări. Vibe, groove, ritm, muzicalitate - ce sunt și la ce folosesc în dans și muzică.

  2. Cum să ieși din iadul figurilor? Să nu mai trebuiască să faci mereu figuri noi (sau să urmezi într-una figurile partenerului). Scapi de sentimentul de copleșire și oboseală că ai prea multe de făcut. Vom discuta despre cum începi dansul, când e cazul să faci figuri complicate, când simple și când faci footwork. Vei înțelege ce înseamnă conexiune și de ce trebuie să ții cont ca să ai parte de ea în fiecare dans.

  3. Footwork unlocked. Una din cele mai mari probleme ale dansatorilor de salsa este partea de dans solo - acel moment când fiecare are de făcut mișcări sau pași separat de partener. În acest workshop iți voi arăta o cale simpla să îți creezi proprii pași, astfel încât să nu mai rămâi fără mișcări și să intri în panică. Totodată, îți voi da și câteva mișcări de bază, pe care, dacă le combini, dansezi cu ușurință orice moment de solo.

La sfârșitul acestui modul vei știi:

  • cum să creezi conexiune în pereche
  • cum să dansezi partea de footwork din orice melodie
  • cum să ai body movement în dans
  • cei 5 pasi de parcurs către a dansa în flow

Deși vei învăța câteva mișcări noi, focusul acestui modul este pe a înțelege cum, când și unde să aplici elementele pe care le știi deja. Va fi că o hartă pentru dans, astfel încât să știi în orice punct al dansului ce ai de făcut (sau opțiuni ai). Va fi total diferit de un curs normal de dans, unde înveți pasi și mișcări. Va fi, totodată, revelator, pentru ca iti va da un framework pentru tot ce vei invata de acum inainte la dans.

UNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC? 3 saptamani, în fiecare Miercuri - 26, apr 3 si 10 mai, de la ora 20:30 la 22 Locație: COBO Dance Center, strada Lânăriei (zona Tineretului). Sala se află la 2 minute de stația de metrou Tineretului, vis-a-vis.

CÂT COSTA? 250 RON pentru întreg modulul Workshop-urile sunt conectate între ele, astfel că recomandăm prezența la toate trei. Daca totuși vrei să vii doar la unul, prețul este de 130 RON/ WORKSHOP.

CU CINE? Adrian Popița - Multiplu campion național la salsa, Coregraf, Hollistic Dance Movement Therapist

Cunoscut și de la Românii au Talent, unde a ridicat atât juriul cât și sala în picioare cu prestația trupei lui, Adrian Popita este unul dintre reprezentanții de bază ai stilului salsa în Romania, cu studii efectuate în Columbia și Mexic.

În workshop-urile lui transformaționale duce dansul la următorul nivel, abordând și teme precum psihologia dansului, lucrul cu emoțiile și biomecanica mișcărilor, fapt ce ajută cursanții să înțeleagă toate aspectele dansului, să rețină mai ușor mișcările și să aibă o încredere în sine mult mai ridicată.

PENTRU ÎNSCRIERE ȘI PLATĂ, COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS: https://forms.gle/HcFDdA8Z5cKfMpck7

Pentru intrebari și detalii suplimentare: adrianpopitaproject@gmail.com sau 0724536476

Social media

https://www.facebook.com/events/1012256296405651

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved