Salsa Spinning Workshop | Facebook

Salsa Spinning Workshop | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Bucharest, Romania

Location

Salsa Factory

Event type

Workshop

Dance & Music types

Salsa

❓Te-ai întrebat și tu cum reușesc cei care dansează Salsa să facă acele piruete interminabile? Cum reușesc oare să își mențină echilibrul chiar și în timpul celor mai complicate figuri?

💯În timpul cursurilor noastre de salsa, acestea au fost principalele întrebări pe care cursanții ni le-au adresat. Tocmai din acest motiv, venim in întâmpinarea voastră cu un workshop inedit:

           Spinning în Salsa 🔥 Tip & Tricks 

👉Dacă în timpul dansului ți s-a întâmplat să te dezechilibrezi, să amețești, să nu faci pașii corect atunci când ai dorit să faci anumite întoarceri, acest workshop este exact ce ai nevoie!

Vom învăța să ne rotim în pereche, adică vom învăța figuri de spinning atât pentru fete, cât și pentru băieți, iar rezultatul va fi unul extrem de spectaculos!

Ce vei învăța în cadrul workshop-ului: ✔ pentru băieți: cum să dai semnalele corecte pentru întoarcere, astfel încât partenera ta de dans să înțeleagă corect mesajul transmis, cum să te rotești și tu in timpul dansului, cum să ai cel mai bun timing ✔ pentru fete: cum să preiei semnalul dat de partenerul de dans și să reușești să îți păstrezi echilibrul la piruete ✔ tehnica în spinning

📍Vă așteptăm cu mult drag în sala noastră de dans, Amalfi Ballroom, la numai 5 minute de Metrou Timpuri Noi.

📆 Când: 4 Aprilie, de la 20:00 la 22:00 ✔ Cât: 50 lei/persoana

🕺💃Instructor: Valentin- cu peste 15 ani de experiență în dans și cu peste 25 ani de experiență ca și instructor, voi fi alături de tine pas cu pas în cadrul acestui workshop, pentru a te ghida și a îți duce nivelul de dans mult mai sus!

📞 Informații și înscrieri la numărul de telefon 0722880624

Social media

https://www.facebook.com/events/3471002296452374

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved