SALSA POWER FOOTWORK Choreography Class @ Ritmo | Facebook

SALSA POWER FOOTWORK Choreography Class @ Ritmo | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Sofia, Bulgaria

Location

Ritmo Dance Studio

Event type

Workshop

Dance & Music types

Salsa

Танцувайте специално подготвена Salsa Power Footwork хореография за дами и кавалери пред публика заедно с Теодора Калоянова. Курсът ще включва изучаването на хореография, специално създадена за целта, развиване на сценични качества и умения за работа в отбор.

✅ Инструктор: Теодора Калоянова ✅ Период: от 20.01.2023г до 21.04.2023г (03.03 и 14.04 - почивни дни) ✅ График за провеждане: всеки петък от 19:30ч в Ritmo Dance Studio, Студентски град ✅ Продължителност: 3 месеца = 12 урока по 60мин. ✅ Подходящо за: дами и кавалери танцуващи Salsa над 2 години: – умеещи да държат стабилно ритъм при танцуване – имащи добри познания по footwork и body movement в Salsa

💰 Цена на курса: 196лв/човек (можете да платите цялата сума при записване на рецепция или на два пъти по 98 лв /при записване и на 6ти урок/). За този курс НЯМА опция за еднократни посещения и не важат картите на MultiSport.

📜 Условия: *Курсът ще стартира при записани поне 10 човека. *Първото танцуване пред публика ще бъде на 22.04.2023г в Ritmo Dance Studio, Студентски град. *Ако искате да танцувате хореографията на сцена пред публика е задължително да сте присъствали на поне 9 от 12 урока. *Танцуването на сцена е по желание. Танцуването на сцена ще бъде по преценка на преподавателя спрямо степента на подготвеност и знания на всеки участник по конкретната хореография. *При желание на всички или част от участващите хореографията може да бъде заснета професионално, като разходите по заснемане не са включени в цената на хореографията и се заплащат допълнително.

‼ САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ ‼ : https://bit.ly/choreosJAN23

Заплащането става на рецепция в Ritmo Dance Studio, Студентски град (само след записване онлайн). Можете да се запишете до 19.01.2023г. Местата са ограничени.

Адрес на школата: https://ritmo.bg/contacts

Social media

https://www.facebook.com/events/1521326495016687

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved