Salsa Kedd / Tuesday at Buda | Facebook

Salsa Kedd / Tuesday at Buda | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Budapest, Hungary

Location

La Place Studio

Event type

Workshop

Dance & Music types

Salsa

Please scroll down for English version

2023-ban is minden Kedden Salsa NewYork Style Budán

Ismerkedj meg ezzel az elegáns, izgalmas zenékkel teli stílussal

19.00 Kezdő1 NewYork Salsa Partnerwork 20.00 Kezdő2-Improver NewYork Salsa PW

🔹️TEMATIKA: Kezdő1 NewYork Salsa Partnerwork(páros) Ajánljuk kezdő és újrakezdő Táncosoknak, a szeptember 6-i Intenzív kezdő résztvevőinek. Alapfigurák, lépések, forgások, ismétlés, gyakorlás, sok zene és tánc. Minden órán tanulunk valami újat. Fontos, hogy ha igazán szeretnéd megtanulni ezt a táncot, szükség lesz az elköteleződésedre. Ez általában eldől az első 2-3 alkalommal. Mi támogatunk abban, hogy elérd a célod.

🔹️TEMATIKA: Kezdő2- Improver NY Salsa Partnerwork Ajánljuk nem teljesen kezdő és újrakezdő táncosoknak. ALAPFIGURÁK Párban, FORGÁSOK és azok kombinációi + sok gyakorlás, hogy rutinosan, kényelmesen mozogj a buliban. Az órán folyamatos párcserével tanulunk, hogy tényleg mindenkivel tudj táncolni és érezd a különbségeket, mennyi különböző személyiség tud együttműködni, mikor közös a fejlődés.

🔹️MIÉRT ÉRDEMES ELKEZDENED? Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, de csak az első lépést kell megtenned, a többi már jön magától. Tartozz egy felemelő közösséghez, igényes szórakozást nyújt és kivételes lehetőség, hogy új hobbid által fejlődjön személyiséged és mozgásod. Hatással lesz a közérzetedre, a tartásodra, az egészségedre és segít a mindennapokban is egy még teljesebb, pozitívabb életet élni. A táncos élet egy olyan életérzést ad, ami egész életeden át elkísér és a világ bármely részén járj, mindenhol otthonra találsz a Táncos közösségen belül.

IDŐPONT: Kedd 19.00 - 20.00 Kezdő1 Salsa pw Kedd 20.00 - 21.00 Kezdő2 Salsa pw

HELYSZÍN: LA PLACE STUDIO 1025 Bp. Szépvölgyi út 44.

Bérlet árak: 4 alk. 7.000 Ft (érv. 5 hét) 8 alk. 14.000 Ft (érv. 10 hét) Órajegy: 2.500 Ft

🔹️MIT HOZZAK AZ ÓRÁRA? Kényelmes öltözék, az utcai viselet is tökéletesen megfelelő, de jöhetsz sportosban. Cipő javaslat: Lapos vékony, rugalmas talpú cipő, amiben érzed a talajt. Magassarkút később húzunk, de ha ragaszkodsz hozzá, nyugodtan jöhetsz abban is, javasoljuk, hogy legyen számodra kényelmes és stabil a lábadon. Törülköző, ha izzadós vagy és dezodor, hogy a partnernek is kellemes legyen a kontakt veled.

Gyere és táncold át velünk az estédet! Feledhetetlen élmények várnak rád! Hívd meg ismerőseidet is!

Szeretettel vár a Salsa Core Csapata! "Time to Dance" #newyorkstyle

Every TUESDAY Salsa NewYork Style Classes Schedule: TUESDAY 🔹️19.00 . 20.00 BEGINNER1 SALSA PW (NewYork Style) 🔹️20.00 - 21.00 SALSA BEGINNER 2 - IMPROVER (NewYork Style) PARTNERWORK

We are gonna learn all basic figures and many combinations of those. If you really want to learn this dance, you will need commitment. We can motivate you in this. Can't wait to see you.

🔹️Venue: LA PLACE STUDIO 1025 Bp. Szépvölgyi út 44.

🔹️Prices: 4 times 7.000 huf (valid: 5 weeks) 8 times 14.000 huf (valid: 10 weeks) ticket for 1 class: 2.500 huf

Let's dance with us! We're looking forward to meet you!

Salsa Core Team "Time to Dance" #newyorkstyle

Social media

https://www.facebook.com/events/717049936655553

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved