Ny kursstart - Bachata Fortsättning | Facebook

Ny kursstart - Bachata Fortsättning | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Stockholm, Sweden

Location

IDance.se - Salsa och Bachata i Stockholm

Event type

Not provided

Dance & Music types

Bachata

Välkommen till iDance Studios Bachata fortsättningskurs! Nu har du möjlighet att ta din Bachatadans till nästa nivå. Denna kurs är för dig som har tidigare erfarenhet av Bachata och vill utveckla din teknik och lära dig nya rörelser.

Under denna kurs kommer du få chansen att förbättra din Bachata med den femfaldige Svenska Mästaren i Bachata Andreas Källman. På kursen kommer vi att hjälpa dig att förbättra din kroppskontroll, timing, och att lära ut nya Bachatasekvenser och steg. Du kommer också att utveckla din förmåga att improvisera på dansgolvet.

Kursen pågår under sex veckor och består av 75 minuters undervisning per vecka. Varje lektion kommer vi både att repetera det vi tidigare lärt oss och fortsätta att utvecklas.

Denna kurs är en fantastisk möjlighet att träffa andra Bachataentusiaster, utveckla din dansförmåga och ha kul på samma gång. Så ta med dig dina dansskor och var redo att lära dig nya rörelser, utveckla din teknik och ha kul på dansgolvet!

Kurs Bachata Nivå 2

Start 24 April

När Varje Måndag i 6 veckor 19.50-21.05

Lärare Andreas

Var iDance Studio Söder - Tjurbergsgatan 27

Pris 1099 kr - Studenter har 15% rabatt

Anmäl dig direkt till iDance Studios Bachata fortsättningskurs och upptäck nya nivåer i din Bachatadans. Vi ser fram emot att träffa dig och dela vår passion för Bachata!

Anmälan sker på http://idance.se

Social media

https://www.facebook.com/events/593955736009913

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved