New York Salsa Kezdő - New York Salsa Beginner | Facebook

New York Salsa Kezdő - New York Salsa Beginner | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Budapest, Hungary

Location

La Place Studio

Event type

Workshop

Dance & Music types

Salsa

Please scroll down for English version

Május 9-től Teljesen új Kezdő Kurzus indul

Minden kedden Salsa NewYork Style Budán Ismerkedj meg ezzel az elegáns, izgalmas zenékkel teli stílussal

IDŐPONT: Május 9től minden Kedden Kedd 19.00 - 20.00 Kezdő1 NewYork Salsa Partnerwork

HELYSZÍN: LA PLACE STUDIO 1025 Bp. Szépvölgyi út 44.

Bérlet árak: 4 alk. 7.000 Ft (érv. 5 hét) 8 alk. 14.000 Ft (érv. 10 hét) Órajegy: 2.500 Ft

🔹️TEMATIKA: Kezdő1 NewYork Salsa Partnerwork(páros) Ajánljuk kezdő és újrakezdő Táncosoknak, a szeptember 6-i Intenzív kezdő résztvevőinek. Alapfigurák, lépések, forgások, ismétlés, gyakorlás, sok zene és tánc. Minden órán tanulunk valami újat. Fontos, hogy ha igazán szeretnéd megtanulni ezt a táncot, szükség lesz az elköteleződésedre. Ez általában eldől az első 2-3 alkalommal. Arra törekszünk, hogy beleszeress ebbe a fantasztikus táncba és a tanulási folyamatba. Mi támogatunk abban, hogy elérd a célod.

🔹️MIÉRT ÉRDEMES ELKEZDENED? Talán az a hit él benned, hogy minden kezdet nehéz, de csak az első lépést kell megtenned, a többi már jön magától. Tartozz egy felemelő közösséghez, igényes szórakozást nyújt és kivételes lehetőség, hogy új hobbid által fejlődjön személyiséged és mozgásod. Hatással lesz a közérzetedre, a tartásodra, az egészségedre és segít a mindennapokban is egy még teljesebb, pozitívabb életet élni. A táncos élet egy olyan életérzést ad, ami egész életeden át elkísér és a világ bármely részén járj, mindenhol otthonra találsz a Táncos közösségen belül.

🔹️MIT HOZZAK AZ ÓRÁRA? Kényelmes öltözék, az utcai viselet is tökéletesen megfelelő, de jöhetsz sportosban. Cipő javaslat: Lapos vékony, rugalmas talpú cipő, amiben érzed a talajt. Magassarkút később húzunk, de ha ragaszkodsz hozzá, nyugodtan jöhetsz abban is, javasoljuk, hogy legyen számodra kényelmes és stabil a lábadon. Törülköző, ha izzadós vagy és dezodor, hogy a partnernek is kellemes legyen a kontakt veled.

Fontos, ha úgy érzed beteg vagy, bármilyen megfázásos tüneted van, kérünk, maradj otthon. Vigyázzunk mások és a saját egészségünkre is.

Gyere és táncold át velünk az estédet! Feledhetetlen élmények várnak rád! Hívd meg ismerőseidet is! Szeretettel vár a Salsa Core Csapata! "Time to Dance" #newyorkstyle

Start 9th of May every TUESDAY Salsa NewYork Style Classes

TUESDAY 🔹️ 19.00 - 20.00 Beginner1 New York Salsa partnerwork class 🔹️Venue: LA PLACE STUDIO 1025 Bp. Szépvölgyi út 44.

We are gonna learn all basic steps, turns and partnerwork figures and many combinations of those. It's gonna be really fun. You will fall in love with this learning process. If you really want to learn this dance, you will need commitment. We can motivate you in this. Can't wait to see you.

What you need in class? Comfortable clothing street wear is also perfectly suitable but you can come in sportswear. Shoes recommendation: Flat shoes with thin flexible soles in which you can feel the ground. We'll wear high heels later but if you insist feel free to wear them. We recommend what is comfortable and stable on your feet. Maybe you will need a towel if you're sweaty and a deodorant to make contact with you pleasant for your partner.

If you feel sick you have any cold flue symptoms please stay home. Please take care of the health of others and ourselves. Come to class if you are healthy.

🔹️Prices: 4 times 7.000 huf (valid: 5 weeks) 8 times 14.000 huf (valid: 10 weeks) ticket for 1 class: 2.500 huf

Teachers: Anti and Barbi

Let's dance with us! We're looking forward to meet you! Salsa Core Team "Time to Dance" #newyorkstyle

Follow us on Facebook and Instagram www.salsacore.eu

Social media

https://www.facebook.com/events/771679801161279

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved