Cursuri de Bachata si Kizomba | Facebook

Cursuri de Bachata si Kizomba | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Bucharest, Romania

Location

Con Sabor

Event type

Party

Dance & Music types

Bachata

Primii pasi pe care ii faci in studio te conduc intr-o lume conectata la dans si la energia subtila pe care o degaja acesta. Este o lume noua, pe care o descoperi pas cu pas, in ritmul dansului ales si care te conecteaza la un intreg univers, diferit, in care iti vei gasi locul! Te asteptam, cu drag si entuziasm, sa dansam impreuna!

Program grupa: Joi, ora 20:10 - 22:00 - Bachata si Kizomba; Vineri, ora 20:10 - 22:30 - Practice Party tematic.

Ce este Bachata? Muzica de Bachata este originara din Republica Dominicana si a derivat din muzica de chitara traditionala Pan-Americana incepand cu anii 1960. Stilul de dans este deosebit si are influente variate din alte dansuri, precum: Tango, Kizomba, Zouk si Dans Contemporan. Cele mai populare stiluri de Bachata sunt: Bachata traditionala, Bachata moderna, Bachatango si Bachata Dominicana. Afla mai multe informatii despre Bachata pe website-ul nostru: http://con-sabor.ro/cursuri-de-dans/cursuri-bachata/

Ce este Kizomba? Kizomba este un ritm african ce s-a dezvoltat in Angola la sfarsitul anilor ’70. Fiind nascuta pe un continent cu istorie muzicala efervescenta, Kizomba este rezultatul unei evolutii: generatiile tinere, ascultand muzica traditionala numita “Semba”, au simtit ca acesteia ii lipseste ceva, o tenta moderna. Adaugand percutie electronica cu un ritm lent si foarte senzual, a luat nastere Kizomba. Afla mai multe informatii despre Kizomba pe website-ul nostru: https://con-sabor.ro/cursuri-de-dans/cursuri-kizomba/

Experienta acumulata ne-a invatat sa ne adaptam modul si ritmul de predare in functie de nevoile fiecaruia, asa ca fa-ti curaj si vino la dans!

Instructori: Alexandra si Bogdan;

Investitie: Abonament lunar 8 sedinte (valabilitate 30 de zile): 200 lei;

Inscriere:

  • completeaza formularul de pe pagina: http://con-sabor.ro/cursuri-de-dans/cursuri-bachata/ sau: https://con-sabor.ro/cursuri-de-dans/cursuri-kizomba/ sau:
  • trimite un mail pe consabordance@gmail.com cu numele tau si numarul de telefon; sau:
  • inscrie-te telefonic la 0734 323 697.

Atentie, locuri limitate!

Locatie: Scoala de dans con Sabor - http://con-sabor.ro/ Str. Ionel Perlea nr. 8 (repere: Piata Mihail Kogalniceanu, Liceul Lazar, Parcul Cismigiu). Transport: Autoturism - locuri de parcare pe str. Plevnei; Metrou - Statia Izvor; Autobuz - Statia Parc Izvor: 104, 123; Autobuz - Statia Piata Mihail Kogalniceanu: 122, 137, 138, 163, 268, 336; Troleibuz - Statia Piata Mihail Kogalniceanu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92.

Social media

https://www.facebook.com/events/234076735654598

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved