Cursuri dans SALSA & BACHATA - de la zero | Facebook

Cursuri dans SALSA & BACHATA - de la zero | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Bucharest, Romania

Location

Passos Dance Academy cu Marian Schianu

Event type

Festival

Dance & Music types

Salsa
Bachata

πŸ‘‰ Buna! Ma numesc Marian Schianu si te invit la un curs de dans latino pentru incepatori.

πŸ‘‰ Vei invata pe repede inainte cele mai fierbiti ritmuri de dans:πŸ”₯ SALSA SI BACHATA. Deja sunt recunoscute ca cele mai in voga stiluri de dans dansate atat in tara cat si in afara ei.

πŸ‘‰ Cursurile sunt concepute pe module in asa fel incat vei descoperi ca totul are sens, are logica, in fiecare miscare pe care o vei invata.

πŸ‘‰ De ce se recomanda dansul: πŸŽ‰ Slabesti sau iti intretii tonusul. Este un sport, dar pe muzica. πŸ“Œ Scapi de renumitele "doua picioare stangi". πŸ“Œ Iti vei schimba postura. πŸ“Œ Vei scapa de tracul de a fi in centrul atentiei, vei capata mai multa incredere in tine. πŸ“Œ Se stie ca miscarea si muzica te energizeaza si iti da o stare de bine. πŸ“Œ Vei iesi din coditian, iti faci prieteni noi, socializezi, participi activ la petrecerile scolii cat si la diversele iesiri in natura, festivaluri, etc. ❀️‍πŸ”₯ Dansul este terapie, atat fizic, moral cat si pentru suflet.

πŸ‘‰ Pentru cine sunt cursurile: πŸ’ƒπŸ» Cursurile incep de la zero si sunt pentru orisicine. Aici vei invata cum sa treci peste limitele personale plus ca iti vei prin dezvolta motricitatea scapand de renumitele "doua picioare stangi" πŸ•ΊπŸ» Explicatiile sunt clare, logice si pe intelesul tuturor. Exista rabdare si repetam ori de cate ori este necesar. πŸ•ΊπŸ’ƒπŸ» Nu iti trebuie partener, dar daca ai unul cu atat mai bine.

πŸ‘‰ Ce vom dansa: πŸ”₯ Salsa si Bachata. Cele mai in voga ritmuri de dans de pe mapamond. Salsa = energie, stare de bine si genul care fac oamenii sa zambeasca in timp ce danseaza. Bachata = senzual, usor de inteles si care scoate in evidenta partea romantica.

πŸ‘‰ Cu cine pleci la drum: Marian Schianu, dansator din 97` si instructor din 2004. Cu un background de peste cateva mii de dansatori formati in decursul acestor ani. Pe langa stilurile de salsa si bachata pe parcurs vom mai invata pe parcurs: semba, kizomba senzual (denumit si tango-ul african), kizomba urban, cha cha, merengue, rueda de casino (hora cubaneza), diverse dansuri de grup, man si lady styling.

πŸ‘‰ Adresa Studio Passos: Strada Soldat Coman Ion, nr.18, sector 5. Pct. de reper: Sos. Antiaeriana, Piata 13 Septembrie, Strada Margeanului

πŸ‘‰ Preturi si reduceri: πŸ’΅ REDUCERI: Daca platesti online in avans pentru inscriere si rezervare, prima luna este 100 lei/ persoana in loc de 170 lei. -Reducerea este valabila doar pentru prima luna de abonament pentru a vedea daca va plac explicatiile, metodologia de predare cat si genurile de dans pe care le veti invata. -Abonament lunar 170 lei/ persoana

πŸ“† Program: in fiecare Luni si Miercuri ⏰ 20:00-21:00 πŸ”“ De la 1 Mai 2023

☎️ Pentru inscrieri mesaj pe whatsapp la +40766611305 (Marian) cu numele si cate persoane participa ❗Atentie❗ Locuri limitate la maxim 20 persoane pe grupa.

πŸ‘‡ Pentru mai multe informatii intra pe site www.passos.dance sau da click pe link-ul de mai jos πŸ‘‡

https://passos.dance/cursuri-de-dans-salsa-si-bachata/

Social media

https://www.facebook.com/events/899529817941659

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

Β© 2023. All rights reserved