Coregrafie de Bachata - nivel intermediar | Facebook

Coregrafie de Bachata - nivel intermediar | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Bucharest, Romania

Location

Essence Academy

Event type

Not provided

Dance & Music types

Bachata

✨ SOBRENATURAL Bachata Project by Remus & Mădălina 💃🏻🕺🏻

📆🕔📍 12 APR - 2 AUG, în fiecare MIERCURI, de la 20:00 la 21:00. Str. Lânăriei 77, etaj 3 (la doar 2 minute de metrou Tineretului și 8 minute de metrou Timpuri Noi)

💸🔖 Prețuri: Accesul la coregrafie se face în baza ședințelor valabile sau a abonamentului full. Prețurile pot fi găsite în sectiunea albume foto. Plata se poate face exclusiv cash la recepție.

💡 Coregrafia va fi de nivel intermediar. Dacă vrei să îți duci dansul de Bachata la următorul nivel, acest proiect este ceea ce căutai. Tehnica, muzicalitatea și lucrul în echipa sunt principalele ingrediente ale acestei coregrafii.

❗️Nivelul minim de experiență este de 6-8 luni de cursuri de Bachata. De asemenea, vei avea nevoie de partener/ă. Dacă îți dorești să participi și nu ai găsit partener/ă, scrie-ne și încercăm să te ajutăm noi să îți găsești.

‼️👟 Pentru a putea participa la ai nevoie de încălțări de schimb.

📝❗Locurile sunt limitate la 30 de persoane.

📲 Pentru a te înscrie, trimite-ne un mesaj privat, sms sau mail cu numele tău complet și precizarea "Coregrafie Bachata". Noi îți vom trimite termenii și condițiile de participare.

Așadar, te așteptăm la dans! 👣💃🏻🕺🏻🎶

Essence Dance Working for your dance! 💜💙💜 📲 essenceacademy.ro 📍 Str. Lânăriei 77, etaj 3 📞 0728 551 580 📧 contact@essenceacasemy.ro

Social media

https://www.facebook.com/events/537758658487481

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved