Bachata - нова група за начинаещи | Facebook

Bachata - нова група за начинаещи | Facebook cover image
Event verified

Tickets

Don’t have an account? Get started

or...

Loading...


Date

From to

Time

From to

City and country

Varna, Bulgaria

Location

Sunny Dance studio - Sunny Salsa

Event type

Not provided

Dance & Music types

Bachata

Скъпи приятели,любители на соцалните танци,

Стартирахме успешно нова група по #BACHATA за начинаещи! 📅❗❗❗От 13ти Март часовете ще бъдат вече два пъти седмично - понеделник и петък 19:30 часа.📅❗❗❗ Заповядайте :)

Бачата! Този лек и романтичен стил завладява сърцата на любителите на социалните танци. А ние ще Ви предложим и ще танцуваме заедно по програма на изключително нежната и елегантна двойка Даниел и Дезире, известни в цял свят с плавните, пластични движения, грация и лекота на танцуване.

Всички стилове в школата се преподават по утвърдени методики на световни артисти и шампиони по съответните стилове. Ние вярваме, че всеки може да се научи да танцува, а доброто ниво е основата на доброто забавление и приятни емоции! 💙Не пропускайте възможността да се учите по професионални методики на Даниел и Дезире и Корке и Джудит!💙

☎За повече информация и записване: 0884626033 - Съни, 📲или лично съобщение на страницата ни във фейсбук. Моля, носете си допълнителен чифт чисти обувки за по-приятно танцуване!👟🩰 Очакваме Ви! Школата работи и с карти Мултиспорт!

Social media

https://www.facebook.com/events/1318111212373140

Dansador

Create EventOur featuresInstagram

© 2023. All rights reserved